Hjem > Nyheder > Virksomhedsnyheder

Hvorfor er de fleste vandrør i rustfrit stål tyndvæggede?

2023-02-22

Når man køber Bewell®-vandrør i rustfrit stål, mener nogle brugere, at rørets vægtykkelse kan bestemme kvaliteten af ​​røret, og jo tykkere rørets væg er, jo højere er kvaliteten af ​​det rustfri stålrør. Faktisk er denne opfattelse forkert, kvaliteten af ​​vandrør i rustfrit stål har ikke meget at gøre med vægtykkelsen. I almindelige brugsscenarier, selv for tyndvæggede rustfri stålrør, er materialets styrke mere end tilstrækkelig, og der er ingen grund til at bekymre sig om, at rustfri stålrør sprænger eller noget lignende. Så hvorfor er de fleste vandrør i rustfrit stål tyndvæggede?
stainless steel water pipes
Vandrør i rustfrit stål er gode, primært fordi de ikke vil lække, ruste og så videre, og dette er direkte relateret til de materialer, der bruges i rustfrit stål vandrør, tilslutningsmetoder, konstruktionsteknikker. Så rustfri vandrør er ikke jo tykkere jo bedre. Tværtimod vil et for tykt rør kun resultere i spild af materialer, konstruktion og andre omkostninger.
Det tyndvæggede vandrør i rustfrit stål, der i øjeblikket anvendes på markedet, er generelt med reference til CJ/T151-2001 "tyndvægget vandrør i rustfrit stål" og GB/T19228.2-2003 "rustfrit stålrør med tyndvægget rustfrit stål rør til snap-on rørforbindelse" standard produktion. cj/t151-2001 Folkerepublikken Kinas bykonstruktionsindustristandard "tyndvægget vandrør i rustfrit stål" i tabel 4, som sørger for vandrør af rustfrit stål med tyndvæggede og tykvæggede standarder med to vægtykkelser. Specifikke vægtykkelseskrav er vist i følgende tabel.



Faktisk er 304 rustfrit stål vandrør nu generelt tyndvæggede, rustfri stål vandrør har en høj trykstyrke, langvarig brug uden sprængning, varmebestandighed og anti-ældning, korrosionsbestandighed uden skalering, korrosion og rustforebyggelse. Vi ser ikke kun på den tynde væg, når vi køber tyndvæggede vandrør i rustfrit stål, så hvordan kan vi vælge vores foretrukne vandrør i rustfrit stål?
1、Se på forbindelsesmetoden
I øjeblikket på markedet ud over de forskellige materialer, modeller, tynde og tykke vandrør i rustfrit stål, tilslutningsmetoder er også meget forskellige. Kendte tilslutningsmetoder er: dobbeltkorttryktype, enkeltkorttryktype, samlingstype, svejsetype, rilletype, muffesvejsetype, gevindtype, flangeforbindelsestype og så videre.
Men hvis man vil sige, at tilslutningsmetoden er mere pålidelig, er det bestemt det rustfri stål vandrør med snap-on tilslutningsmetoden, der er lidt mere pålidelig. Fordi betjeningen er nem, lufttæt, pålidelig og holdbar, er denne vandrørsforbindelsesmetode i rustfrit stål i øjeblikket den mest almindelige, og den er også den mest brugte inde i boligindretningen i rustfrit stål vandrør.
stainless steel water pipes
2、Se på vandrørsmaterialet
Selvom de er rustfrit stål, men der er forskelle. For eksempel er materialet af rustfrit stålrør hovedsageligt 201, 304, 316 osv., men kun 304 over materialet af rustfrit stål er egnet til vandrør, hovedsageligt 201 og følgende materiale af rustfrit stål er let at ruste.
Ud over materialet afhænger også af karakteren, skal være fødevaregodkendt rustfrit stålrør kan bruges som rustfrit stål vandrør, dette er også nødvendigt at være opmærksom på.
3、Installation er også meget vigtig
Tyndvægget rustfrit stål vandrør er ikke svært at installere, ved hjælp af kortet trykværktøj kan nemt installeres, men stadig nødt til at være god opmærksom på detaljerne.

Zhejiang Bewell® Steel Industry Co.,Ltd.  er en professionel producent, processor og sælger af sømløse rør, svejsede rør, rørfittings, flanger, stålstænger og andre færdige produkter lavet af Bewell® rustfrit stål, duplex stål, høj nikkellegering og andre materialer i Kina. Vi har specialiseret os i stålfremstilling i næsten 10 år og har vundet vores kunders tillid med stærk teknisk support, god kvalitet og service rettidig og præcis levering, og har udviklet et forretningsmønster med dobbeltdrevet udenrigshandel og indenlandsk salg.Velkommen nye og gamle kunder til at komme og købe.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept