Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Hvad er årsagerne til rust i rustfri stålrør?

2022-12-09

Når overfladen afrustfrit stålrørbrune rustpletter, folk er overraskede: tænk "rustfrit stålrør vil ikke ruste, rust er ikke rustfrit stålrør, kan være et problem med stålkvaliteten". Faktisk er dette en ensidig misforståelse af den manglende forståelse af det rustfri stålrør. Rustfri stålrør vil ruste under visse forhold.
stainless steel tubes
Ha det godt

rustfrit stålrør er modstandsdygtige over for korrosion ved at stole på dannelsen af ​​en ekstremt tynd, men stærk og fin stabil krom-rig oxidfilm (beskyttende film) på overfladen, hvilket forhindrer iltatomer i at fortsætte med at trænge ind og fortsætte med at oxidere. Når først der er en eller anden grund til, at denne film kontinuerligt bliver beskadiget, vil luft- eller væske- og oxygenatomerne fortsætte med at infiltrere, eller jernatomerne i metallet vil fortsætte med at udfældes og danne løst jernoxid, og metaloverfladen vil blive udsat for kontinuerlig rustning. Denne overfladefilm er beskadiget i mange former, de mest almindelige i dagligdagen er følgende.
stainless steel tubes
rustfrit stålrøroverfladelager, der indeholder andre metalelementer af støvet eller fremmede metalpartikler, der er fastgjort, i den fugtige luft, fastgjort til kondensvandet mellem det rustfri stålrør, vil de to blive forbundet til en mikrocelle, hvilket udløser en elektrokemisk reaktion, den beskyttende film er beskadiget, kendt som elektrokemisk korrosion.






stainless steel tubes

rustfrit stålrørskal ofte renses og skrubbes for at fjerne vedhæftninger og eliminere eksterne faktorer, der udløser rust.


Som en professionel producent af rustfrit stålrør er Budweiser Steel Co., Ltd. villig til at give dig rustfrit stålrør af høj kvalitet. Velkommen nye og gamle kunder til at fortsætte med at samarbejde med os og skabe en lys fremtid sammen! Og vi vil give dig den bedste eftersalgsservice og rettidig levering.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept